Diagnoza Auto Computerizata

 

La SPEED AUTO SERVICE efectuam diagnoze auto computerizate cu dispozitive de testare de ultima generatie, multi marca si dedicate. Diagnosticarea computerizata a unitatii de comanda a masinii are ca scop identificarea eventualelor erori la sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor. Odata identificate, erorile sunt interpretate cu ajutorul unui program special creat, iar apoi remediate rapid si eficient.

Service Auto Cluj - Diagnoza Auto


Ce este Diagnoza Auto si ce Beneficii are!

 

O buna functionare a masinii tale este in stransa legatura cu siguranta ta si a familiei tale, iar diagnoza auto este responsabilitatea oricarui sofer. O verificare periodica nu numai ca te poate scuti de o multime de probleme tehnice, dar iti poate salva viata, ceea ce este de nepretuit.

De multe ori, soferii nu inteleg importanta unei diagnoze auto pentru ca nu sunt familiarizati cu denumirea tehnica. Nu multe persoane stiu exact ce reprezinta procedura, cum se realizeaza si care sunt principalele beneficii pe care le ofera. 

Diagnoza auto inseamna verificarea computerizata a masinii si se face prin utilizarea unor sisteme computerizate si interfete specifice fiecarei marci auto. Este important de mentionat faptul ca procedura se poate face tuturor autoturismelor care permit accesul digital ori analogic la modulele electrice sau electronice. In plus, este posibila si pentru autoutilitare.

Procesul presupune verificarea parametrilor in care functioneaza componenetele sistemului, citirea valorilor reale si compararea cu cele nominale. Scanarea computerizata se dovedeste a fi extrem de eficienta pentru fiecare caz in parte.

Bineinteles, diagnoza auto poate fi efectuata si la modelele de masini care nu sunt asistate electronic. In acest caz, se va face prin mijloace necomputerizate, adica prin observarea optica, acustica ori prin masurare mecanica, electrica si electronica. 

De ce este bine sa faci o diagnoza auto

Diagnoza auto computerizata a devenit mai mult decat necesara in ultimii ani datorita aparitiei masinilor care sunt dotate cu un computer de bord. In cazul in care acest sistem informatic indica o problema la motor ori la alta piesa, nu trebuie sa o tratezi cu indiferenta, ci sa apelezi cu incredere la ajutorul expertilor nostri in cel mai scurt timp.

Diagnoza auto computerizata te ajuta sa afli informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale masinii tale, avand astfel sansa sa descoperi la timp problemele. Defectiunile pot sa apara atunci cand te astepti mai putin si nu este indicat sa lasi sa treaca prea mult timp de la aparitia lor fiindca pot provoca cu timpul si distrugerea altor piese esentiale. Vei fi astfel nevoit sa cheltuiesti si mai multi bani pe reparatii.

In plus, daca intentionezi sa cumperi o masina second hand, atunci o diagnoza auto este indispensabila inainte de a semna actele. Aceasta procedura este singura modalitate de a afla daca in bord sunt afisati kilometri reali si daca exista probleme tehnice de care au ai fost anuntat in prealabil. Cu siguranta esti interesat sa afli daca automobilul isi merita banii ceruti.

Pe langa ceea ce indica testerul de diagnoza auto, la fel de importante sunt experienta si profesionalismul echipei la care apelezi. Interpretarea rezultatelor afisate si eventualele coduri de eroare pot fi facute corect doar de mecanici care isi cunosc bine meseria. Diagnoza auto este doar primul pas, dupa aceea, daca exista o avarie, mana priceputa a mecanicilor va face toata treaba.

Indiferent de tipul de problema cu care va confruntati, apelati cu incredere la echipa Speed Auto Service. Expertii Speed Auto Service te asteapta cu preturi avantajoase si cu sfaturi potrivite nevoilor tale. 

Nu mai amana diagnoza auto a masinii tale, cat timp siguranta ta si a celor dragi este in joc!